Rosakvarts Nydelsesstav

kr.600.00kr.900.00

Rosakvarts Nydelsesstav er elsket af mange kvinder. Ved at bruge denne krystaldildo lærer du at sætte tempoet ned og hele seksuel skam, øge sensitivitet i din krop og vække dybere nydelse. Du fordyber din seksuelle forbindelse til dig selv ved at bruge Rosakvarts Nydelsesstaven, hvilket også påvirker din intimitet med andre. Denne crystal dildo er også perfekt, hvis du ønsker at vække din livmoderhals til nydelse. I seksuel refleksologi er livmoderhalsen forbundet med hjertet, og det er vigtigt, at hjertet føler sig tryg for at opleve livmoderhalsorgasmer.

Detaljer:

  • En rosakvarts krystaldildo
  • Traditionel: L: 18 cm. B: 4 cm. ved den bredeste ende, 2 cm. ved den tynde ende
  • Smal: L. 18 cm. B: 3 cm. ved det bredeste stykke, 1 cm. ved den tynde ende
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Hurtig og diskret levering til hele Danmark og Europa

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0