Tilbud

Sort Obsidian Nydelsesstav

kr.600.00kr.817.00

Sort Obsidian Nydelsesstaven føles så dejlig at holde i hånden, imens den støtter dig i at sætte tempoet ned og opleve selvnydelse som en hel elskov med dig selv. Den traditionelle størrelse er specielt god for de kvinder, der godt kan lide en fyldigere følelse og helt bestemt at blive “fyldt ud” under penetration. Du kan langsomt invitere den tykke eller tynde ende af dildoen ind i din vagina og udforske, hvilket tempo og hvilke områder, der føles dejligt ophidsende og åhhh så nydelsesfuldt. Eller måske mærker du områder med stramhed, smerte og/eller følelsesløshed, så anbefaler vi, at du bruger den smalle nydelsesstav til at holde og meditere på området, imens du trækker vejret ind i området. Det kan også være, at den traditionelle stav er for stor, så gå efter den smallere. Lyt til din intuition og krop. Ligegyldigt hvilken størrelse du går efter, så kan denne stav hjælpe din vagina til at blive levende, blød og fleksibel – og dette er ligegyldigt alder. Brug den med dig selv, og når du er klar, så invitér din partner med og nyd den krystalopladede orgasme sammen.

Detaljer:

  • En sort obsidian krystaldildo
  • Traditionel: L: 17 cm. B: 4 cm. ved den bredeste ende, 2 cm. ved den tynde ende
  • Smal: L. 18 cm. B: 3 cm. ved det bredeste stykke, 1 cm. ved den tynde ende
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Hurtig og diskret levering i hele Danmark og Europa

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0