1:1 støtte

Yonimapping

Yonimapping er en smuk og kærlig behandling, der på en nænsom måde lader dig lære dit køn bedre at kende. En yonimapping betyder at kortlægge vulva og vagina, hvilket hjælper til at hele og øge bevidsthed, sensitivitet, lyst og glæde i underlivet.

Pris: 1.500 kr. for 2,5 timer

3 x sessioner: 4.000 kr.

5 x sessioner: 6.000 kr.

Kan inkludere:

🌹 Bækkenbundsafspænding

🌹 Sensitivitets- og grænsetræning

🌹 Bækkenbunds- og underlivsmassage

🌹 Yoni healing

🌹 De-armouring

🌹 Mavemassage

🌹 Yoni talk

🌹 Yoni transfiguration

 

3 mdr’s Kvindevisdom forløb

Dette forløb er til dig, som ønsker et længere forløb og at lære din kvindekrop at kende på et dybere plan og komme tilbunds i nogle af de udfordringer, du må have med din seksualitet og kvindekrop.

Pris: 8.000 kr. (mulighed for ratebetaling)

Kan inkludere:

🌹 45 minutters forsamtale

🌹 1 yoni tidslinje

🌹 1 grænse- og sensitivitetstræning

🌹 3 yonimapping sessioner

🌹 1 helligt womb ritual med yoni talk, rituel afvaskning, water blessing og gudindeorakellæsning

🌹 60 minutters midtvejssamtale over Zoom eller Skype 

🌹 sort obsidian halvmåne dildo

🌹 hjemmepraksisser på lydfiler specielt designet til dine behov

Postpartum doula støtte

Som certificeret postpartum doula støtter jeg kvinder i deres 4. trimester. Postpartum tiden er en vigtig del af kvindelivet. Når et lille barn bliver født, fødes også en mor!

Pris: Efter aftale

Kan inkludere:

🌹 Varm nærende mad & velduftende varm te

🌹 Let rengøring & hjælp til praktiske gøremål

🌹 Emotionel støtte

🌹 Massage & fodbade

🌹 Rebozo massage

🌹 Belly binding & baby svøbning

🌹 Yoni steam & siddebad

🌹 Ritualer & guidede meditationer

🌹 Lukningsceremoni

Vandpræstinde ritualer

Som certificeret vandpræstinde arbejder jeg med vand fra bl.a. helligkilder og havet. Ritualer med vand er utrolig kraftfulde og kan være med til at støtte i en transformation.

Vand dømmer ingen. Det vil altid vaske dig ren uanset hvad.

Vand er en livsvigtig del af at være i live. Uden vand er der intet liv. Vand er derfor dybt forbundet med skabelse og liv.

Vand er flydende og evigt foranderligt og kan hjælpe os med at overgive os og flyde med, eller rense og vaske og skabe nye muligheder. 

Mennesker har et meget intimt forhold til vand, for vi er faktisk 70% vand på det molekulære niveau.

Vand er forbundet med det feminine og kan støtte dig i at blive mere sensuel og åben i din seksualitet og orgasmiske natur.  

Ritualer med vand kan tilkøbes og være en del af en 1:1 session, et forløb eller stå alene i en ceremoni. Læs mere herunder.

Water blessing

Water blessing er sådan en sød og simpel form for vandpræstinde kunst, som du kan tilkøbe i en yonimapping eller forløb. Det er smukt at gøre til specielle begivenheder såsom en fødsel, bryllup og for at markere en overgang i sit liv, f.eks. første menstruation, overgangsalder osv. En water blessing er en velsignelse af personen ved at hælde helligt vand over kroppen, f.eks. på fødder, hænder eller over hovedet. Vand velsignelsen bliver gjort med din intention for øje, og der bruges kildevand fra helligkilde.

Pris: + 250 kr. & 30 min. mere som tilkøb til 1:1 session

Rituel afvaskning

Rituel afvaskning kan tilkøbes for at hele dybere efter enhver smerte og blokeringer i hjerte, livmoder og yoni. Det kan være rigtig hjælpsomt til heling efter abort, skilsmisse, sorg, overgreb, seksuelle traumer o.l. Det kan også bruges med intentionen om at rense væk enhver blokeringer, der er i forhold til at mærke din orgasmiske natur fuldt ud. Intentionen kan være hvad som helst designet ud fra din intention, og hvad du har brug for at give slip på. 

Pris: + 250 kr. & 30 min. mere som tilkøb til 1:1 session

Vanddåb

En dåb kan være en del af en afslutning på et 1:1 forløb eller være et enkeltstående ritual for at markere en ny start, f.eks. et navneskift, overkomme sygdom, komme tilbage efter sorg, rejse sig efter en skilsmisse/kærestebrud, given slip på begrænsninger og genopstå som en bedre version af dig selv o.l.

Dette er ikke en religiøs ceremoni – det kan det godt være – men mest af alt er det et naturterapeutisk ritual, hvor vi bruger et naturligt vådområde til at støtte dig i transformationer i livet, og når der er brug for at give slip på det gamle og genfødes på ny.

En vanddåb er at blive sænket i vand, f.eks. en helligkilde, flod, å eller havet. Det er en stærk oplevelse, der kræver total overgivelse og given slip på kontrol – lige præcis det man har brug for for at kunne åbne sig op til noget nyt. Din krop, dit sind og din ånd bliver vasket og renset og du giver dig selv mulighed for at overgive dig fuldt ud til din intention og mærke dig selv blive holdt af naturen, vandet og det guddommeligt feminine.

Som vandpræstinde guider jeg dig igennem en ceremoni til lands og vands og holder dig, så du kan overgive dig til vandet og din intention. 

Pris: 800 kr.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0