Afrodite Vandpræstinde Retreat Møn

Sommeren 2023 (dato kommer)

Vandpræstinde kundskaber, gudinde yoga, sensuelle kropsøvelser, havfruesvømning & søsterskab.

Jeg har i de seneste 1,5 år hengivet mig til at gå i Afrodites fodspor og lært de hellige kunstformer som ægte vandpræstinde. Jeg føler mig nu dybt kaldet til at undervise og give det videre til en gruppe af magiske kvinder. At være en præstinde af Afrodite handler nemlig ikke kun om mig selv som kvinde, men det at være præstinde og helt bestemt VANDPRÆSTINDE handler om noget større, nemlig at finde tilbage til de ældgamle måder at gøre tingene på, finde sammen i søsterskab og hengive sig til at aktivere vandet og det Feminine på jorden til heling og forhøjet kærlighed og glæde for alle.

Forestil dig dette…

Forestil dig at du er en præstinde af Afrodite, og at du med en gruppe af andre kvinder går ned ad hendes rosenbelagte og honningduftende sti, laver hellige vandpræstinde kundskaber i hendes ære for at hele og vække det feminine vand på jorden.

Forestil dig at dyrke feminin yoga på stranden ved solopgang, vandre i smuk dansk natur til en hellig kilde på Møns klint, vække din indre havfrue og blive døbt i havet på ny.

Forestil dig at lave nærende sensuelle tempelritualer i vores kuppelformede slot på Møn, blive oversvømmet med røde roser og tøsehygge i udendørs sauna om aftenen under stjernerne.

Og meget mere… 

Overblik over retreat:

Vandpræstinde kundskaber

Du vil opleve flere forskellige workshops med vand, bl.a. havfruesvømning, vanddåb, water blessing, drikkeofring og vandring til en helligkilde. Vi vil også have et smukt Afrodite alter i løbet af dagene sammen, hvor vi vil have vores daglige kommunikation med kærlighedsgudinden.

Møn

Møn er et fantastisk smukt sted og har uberørt dansk natur, som er spændende at udforske. Der er tæt adgang til havet og strand. Om sommeren er der gudindesmukt ved udsigten fra Møns klint, og om aftenen er der direkte udsigt til stjernehimlen med dark sky.

Møn retreat center

I Møn retreatcenter vil vi holde til, og her er kun 400 m til havet og omringet af smuk natur. I vores egen dome vil du opleve hellige tempelpræstinde ritualer og ceremonier, og hver morgen vil du blive guidet igennem gudinde yoga helliget Afrodite. Der vil være sang og tempeldans.

Jade æg praksis

Jade er en overflods- og rigdomssten og passer godt med Afrodites kreative, legende, forførende energi. Det er et perfekt yoni æg at bruge til Afrodite yoga. Jade æg er et kraftfuldt og transformerende redskab at bruge for at genetablere forbindelsen til sin seksualitet, vække den erotiske energi inden i, øge blodtilførslen og nervebanerne til bækkenet og lære Afrodite-energien at kende på et dybere og mere intimt plan. I Afrodite yoga vil du blive introduceret til jade ægget sammen med andre kvinder og få muligheden for at vælge dit helt eget i et helligt Gudinde Jade Æg Indvielsesritual – men jeg vil ikke guide dig i at indsætte det i undervisningen, men jeg vil guide dig i at forbinde dig med ægget uden på tøjet.

Sensorium er en måde at ære sin krop som et tempel og øge sin sanselighed og sensualitet. Rummet vil være fyldt med kærlighed og fade med chokolade, jordbær, honning, vin, te, frugt, fjer, krystaller, rosenspray og mere. Med dette vil vi praktisere Afrodites feminine erotiske kunstform at modtage nydelse og kærlighed. Vi vil give hinanden en sensorium for at fylde hinandens kvindekroppe op med kærlighed og se hinanden som gudinder. Dette heler søstersår, seksuelle traumer, angst, kropsskam, skyld og hjertesorg. 

Deltag på Møn i sommeren 2023!

Vær med til at vække Afrodite, det guddommelige feminine til glæde for alle mennesker, dyr og natur.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og drømme…

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0