Havfruesvømning – en vej til at vække feminin energi

af | sep 7, 2022

Havfruen er et symbol på frihed, leg, sjov, nydelse, og en rå vild naturkraft, der i mange af os er gået tabt.

Som feminin empowerment coach fandt jeg havfruen og blev overrasket over, hvor meget det at være havfrue beriger unge piger med livsglæde og selvtillid. Første gang jeg tog en havfruehale på var som en barndomsdrøm kom i opfyldelse. Jeg har altid elsket at bade i havet, og jeg har dykket og snorklet i tropiske have. Så at være i og helt bestemt under vandet fylder mig med stor glæde.

Men at være en havfrue er bare det næste niveau af glæde for havet og vand. Dét at bevæge sig som en havfrue er utrolig kropsligt og feminit. Du bevæger dig med hofterne og danser under vandet som en fisk. Det giver en stor følelse af frihed og forbindelse til naturen at være en havfrue og dykke uden ilt. Og at være iført havfruehale er magisk. 

I dag kender vi havfruen fra Disney’s Ariel eller H.C. Andersens Den Lille Havfrue. Men havfruen som mytisk figur strækker sig langt tilbage i tiden. Mennesker har altid på en eller anden måde troet på havfruer. De har fascineret og fortryllet mennesker omkring sig med sin skønhed og forførende sang. I myter hører vi, at havfruer og sirener forfører sømænd i døden. Havfruen er derfor ikke kun en pæn yndig figur, som vi ser i tegnefilm, men også mystiske, rå, vilde og frie. Det er, hvad der altid har får dem til at fremstå farlige for især katolske præster og patriarkalske mænd. For de er ikke bare overfladiske pæne naive uskyldige væsner, men de er dybere end det. Du er jo faktisk nødt til at dykke ned i dybderne og holde vejret og være med dit ubehag af ikke at få nok ilt for at møde en havfrue. Er du klar?

Læs mere om havfruen.

Book mig som havfrue.

Køb en havfruehale (brug gerne mit affiliate-link her).

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0