Hvad er en præstinde?

af | sep 15, 2022

Det sidste 1,5 år har jeg brugt på at lære at være en ægte vandpræstinde.

Jeg har altid været utrolig betaget af havet og vand. Og igennem min sensuelle og seksuelle vækkelse med bl.a. jade ægget begyndte jeg at føle mig kaldet til at arbejde med gudinden Afrodite.

Hun kom igennem til mig i min jade æg praksis, og imens jeg badede i havet, følte jeg især hendes nærvær.

Og Afrodite er jo en kærlighedsgudinde, der er forbundet med havet. Så det er jo også helt naturligt, at hun er tilstede der.

Min fascination og glæde for vand gjorde, at jeg viede hele 2021 til at arbejde med Afrodite og lære mere om vand. Jeg studerede Afrodite og skabte Afrodites Rose online kursus.

Jeg anskaffede mig endda også en havfruehale for virkelig at kropsliggøre den vilde frie feminitet.

Og så lærte jeg om det hellige ved sprøjteorgasmer. For selvfølgelig er vandet også en stor komponent og vigtig del i den feminine seksualitet.

Det sidste halve år har jeg så taget det et skridt dybere og har taget en hel uddannelse til at blive vandpræstinde aka Water Priestess, og jeg er lige nu igang med at blive færdigcertificeret!

Jeg er sååå begejstret.

Jeg har fået så meget ny visdom om det feminine, og hvordan man forbinder sig med naturen og jorden og helt bestemt vandet på en hellig måde..

Og jeg er virkelig passioneret omkring det.

 Som vandpræstinde anerkender jeg vandet som et element for det feminine, og jeg bruger gamle præstindekunstskaber til at vække vandet i min krop og i hellige kilder, åer, søer og havet.

Men hvad kan du lige bruge det til, tænker du måske…!?

Jo, jeg vil nemlig gerne inspirere dig til at forstå mere om vigtigheden af at være præstinde i dag.

 

Hvad er en præstinde egentlig?

En præstinde er en person, der lever i hengivenhed til det guddommelige feminine. Det betyder, at de er dedikerede til at lade det guddommeligt feminine komme mere til udtryk i verden og leve mere igennem den feminine energi. Det betyder, at man ærer egenskaberne ved det feminine, såsom kærlighed, intuition, ynde, overgivelse, medfølelse, skønhed, blødhed, flow, forenelse, styrke, fællesskab… osv).

En anden måde at sige det på er, at en præstinde er en person, der er en portal for Gudindens energi i verden.

At være en portal for gudindens energi betyder ikke, at du skal være perfekt. Du behøves ikke lige pludselig at stoppe med at lave alle dine yndlingsting og afgive alle materielle goder og leve et fuldstændig asketisk liv på en sten.

Nej.

Du kan sagtens blive ved med at gå op i alle dine yndlingsaktiviteter og spise alle dine yndlingssnacks og se alle de chick-flick tv-serier.

Hele pointen med at være en præstinde er, at du er et menneske, der er i forbindelse med det guddommelige.

Og faktisk er det også din føderet.

Vi kan have en forestilling om, at spiritualitet er kun for visse udvalgte mennesker, der har en eller anden form for medfødt evne til at være i forbindelse med noget overnaturligt og åndeligt, de er enten clairvoyante eller bruger måske flere timer hver dag i meditation og bøn. 

MEN jeg er her for at fortælle dig, at alle mennesker er forbundet med det spirituelle – og har faktisk også ret til det! 

At være en præstinde behøves ikke at være en eller anden uopnåelig svær skill, du skal mestre.

Det kan være ret nemt faktisk og lige til.

Jeg er her for at vise dig at dét at være i kontakt med Gudinden og hellige præstindeting kan være en naturlig del af livet. Simpelt. Nemt. Lige til.

At være i kontakt med det guddommelige burde faktisk være ligeså normalt som at gå ned og handle ind. For lige siden tidernes morgen har det været noget, som mennesker naturligt har været i kontakt med…

Og jeg er her for at vise dig hvordan.

Faktisk vil jeg sige, at vi har brug for flere præstinder  – for både naturen, vandet og Moderjord kalder virkelig på at få mere hengivenhed, respekt og forståelse. 

For vandet er så forurenet, og vores oceaner fyldt med affald og plastik. Der er brug for flere præstinder, der griber til handling.

Men jeg vil gerne spørge dig:

Hvad forbinder du med det at være Præstinde, og hvad er dit forhold til vandet i din krop og i naturen?

Du er velkommen til at svare i kommentarfeltet, for jeg vil elske at høre dine tanker. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0