Hvad er yoni steaming?

af | jun 16, 2022

Yoni steaming er en ældgammel praksis, hvor man helt præcist laver et aromatisk sædebad, hvor en kvinde tillader et varmt bad af urtevand at dampe op i underlivet til vulva og vagina.

Urtedampen siver op og varmer vulvaområdet og siver blidt ind i vaginaen og optages i blodbanerne og beroliger nervesystemet. Urtedampen hjælper til at øge blodcirkulation og bringe frisk blod til underlivet. Olierne i planterne hjælper med at rense livmoderområdet og styrker, toner og afspænder området.

Det er en helt fantastisk praksis, som er ældgammel og er blevet praktiseret rundt omkring i verden. Jeg har selv en regelmæssig praksis hver måned, hvor jeg laver en yoni steam i dagene op til min menstruation, og jeg har mærket, at min menstruation og pms er mildnet gevaldigt.

Jeg bruger også yoni steam som en måde at give min krop kærlighed på. Når jeg mærker under min cyklus at være lettere til tårer og irritabel, så ved jeg, at nu er tiden til at sætte tempoet ned og lave en yoni steam for at forberede på min menstruation. Øjeblikkelig når jeg mærker den varme urtedamp mod mit skød får jeg jordforbindelse og kommer ned i min krop.

Yoni steam urtedampens fordele:
– Nedsætter smerte, oppustethed og udmattelse forbundet med menstruation
– Regulerer og balancerer en uregelmæssig eller fraværende menstruationscyklus
– Kan afhjælpe fertilitetsproblemer
– Hurtigere og bedre heling og toning af kønsorganerne efter fødsel
– Kan afhjælpe muskelanspændthed, bækkebundsmyoser, cyster, livmoderfibromer, endometriose, nedfalden livmoder og inkontinens
– Nedsætter symptomer på overgangsalderen f.eks. tørhed eller smerte ved samleje
– Stimulerer nervesystemet i vaginaen, så store mængder af kærlighedshormonet oxytocin frigøres i kroppen
– Øger sexlyst
– Kan hjælpe med at hele mentale og seksuelle traumer, f.eks. efter overgreb, abort eller hårde fødsler
– Genetablerer på en blid måde kontakten til underlivet og livmoder
– Sætter dig i kontakt med jorden og plantens ånd
– Øger selvkærlighed og selvomsorg

Køb dine yoni steam urter på min webshop her. Med i købet får du en yoni steam e-bog, hvor du lærer, hvordan du bruger dem. 🌺

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0