Hvorfor bruge en krystaldildo?

af | jun 13, 2022

🌺 Den vibrerer ikke og inviterer derfor til at sætte tempoet ned og opleve langsom nydelse. En vibrator kan være super pirrende og lækker at bruge, men den kan have en tendens til at overstimulere de sensitive nerveender i vores hellige sted. Krystaldildoen inviterer dig til at gå stille og roligt frem, slappe af, trække vejret dybt og bygge nydelsen mere og mere op på en langsom måde istedet for at spænde op imod en orgasme.

🌺 Den åbner dig op følelsesmæssigt. Når du først bruger din krystaldildo så vil du nok mærke uforløste følelser og blokeringer blive sat fri. Når du endelig går langsomt og mærke de mere blide sensationer, så åbner det op for alle de følelser, minder og blokeringer, der er blevet lagret og ikke udtrykt og som kan holde dig tilbage i din seksualitet. Det vil ultimativt sætte dig og din seksualitet fri og udvide din mulighed for at holde meget mere seksuel nydelse.

🌺 Den er smuk og får dig til at føle dig som en gudinde. Når du bruger en så smuk og naturlig genstand, så vil onani og selvnydelse blive en form for selvkærlighed og en måde at ære dig selv og din seksualitet. Skam og tabu vil blive forløst og erstattet af dyb kærlighed og ære. Den er også så smuk, at du kan dekorere dit hjem med den, f.eks. på natbordet eller et alter.

🌺 Vækkelse af dyb nydelse INDEN i vaginaen. At bruge en krystaldildo vil hjælpe dig til at udforske din indre nydelse, hvilket åbner op for skedeorgasmer, g-punkt- og livmoderhalsorgasmer.

🌺 Krystaldildoen emmer af positiv energi og har hver sine energimæssige egenskaber direkte fra moderjord, som du kan bruge til seksuel heling og udvikling. Den vil give dig en smuk forbindelse til din krop og vil åbne op for mere end nydelse, men også dybere visdom og kreativitet.

🌺 Ændrer dit forhold til din krop og fisse for altid! Istedet for kun at gå til din fisse med nydelse og orgasme for øje, så vil krystaldildoen også åbne op for en dybere forbindelse til noget større – din kreative skaberkraft, din urkraft, kreativitet og dybe visdom.

Køb din egen krystaldildo på Gudindetemplet.dk.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0