Hej, mit navn er Helle

Jeg hjælper kvinder med at forbinde sig til sin iboende seksuelle frihed og sensuelle kraft!

Om mig

Hele mit liv har jeg fordybet mig i at udforske krop, sind og seksualitet, primært fra den holistiske og spirituelle vinkel igennem bøger, kurser, uddannelse og fra egen kropslig erfaring. 

Jeg er uddannet yogalærer og yonimapper og trænet vandpræstinde. Jeg har taget kurser i postpartum doula pleje, jade æg praksis, gudindedyrkelse, havfrue mytologi og feminine tempelkunstformer. Altsammen har gjort, at jeg har fundet ind til min helt egen gudindepraksis, som kombinerer seksualitet og spiritualitet.

Jeg har altid været interesseret i seksualitet, kvindekroppen og den feminine livscyklus. Det var dog først, da jeg oplevede at blive traumatiseret i min egen seksualitet, at jeg ønskede at arbejde professionelt som sexcoach.

Min egen seksuelle helingsrejse inspirerede mig til at ændre retning i min karriere fra at være nyuddannet cand.mag. i Tværkulturelle Studier fra Københavns Universitet til at arbejde med seksualitet og feminin empowerment. Det ledte til stiftelsen af Gudindetemplet.dk, hvor jeg sælger yoni æg, krystaldildoer og andre feminine redskaber

Min mission er at hjælpe og inspirere kvinder til at genetablere sin hellige kontakt til al den overflod af nydelse, kærlighed og glæde, som er til rådighed i alle kvinders kvindekrop.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0