Ametyst øjenmaske

kr.649.00

Ametyst øjenmasken er en af vores absolut yndlingsgudinderedskaber, fordi den tillader at lukke de ydre omgivelser ude og gå ind i sig selv med et skærpet indre syn.

Vi anbefaler især at bruge den til kropsmeditationer, hjertemeditationer, eller når du bruger din Cervix stav eller et yoni æg til de dybere yonirejser. Det siges nemlig, at når man er i mørke, så vil pinealkirtlen begynde at vokse sig større, hvilket fører med sig stærkere indre billeder og clairvoyance og derved muligheden for at "se" meget bedre sit indre landskab og mødet med sin indre gudinde, og hvordan hun ser ud. 

Ametyst er en krystal, der er forbundet med det tredje øje og kronechakraet og er med til at højne ens vibration, stilne sindet og beskytte mod negativ energi. Hvis du lider af stress eller angst, er denne krystal rigtig god. Den skaber en slags beskyttende cirkel omkring dig, så du trygt kan meditere og tage på retreat ind i dig selv.

Krystal-øjenmasken giver samtidig en beroligende effekt på de sarte øjenomgivelser, reducerer mørke rander og hævelser, støtter blodcirkulation og collagenproduktion og øger hudens glød. Brug den i 15 minutter eller så længe du har lyst, enten alene eller oven på en øjenserum.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ametyst øjenmaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0