Ametyst Yoni Æg

kr.249.00kr.494.00

Yoni æg i ametyst krystal, hullet og fås i lille, medium og stor

Ametyst er en krystal, der beskytter, balancerer og harmoniserer. Den er vidunderlig til heling og at give fred og ro i sindet. Den forløser frygt, angst og vrede og beskytter med sin høje spirituelle frekvens.

Den er god til at slippe afhængigheder af enhver art og hele emotionelt efter svigt, misbrug eller traumer.

Den åbner det trejde øje op til at "se" samt styrker intuition, hukommelse, mental klarhed og spirituelle evner. Det er et vidunderligt yoni æg at bruge for kvinder, der prøver at forbinde sig til de dybere spirituelle sider af sex. Den skaber bro mellem spiritualitet og seksualitet og forløser skam, skyld, frygt og tvivl under sex. Ved at bruge ametyst yoni ægget vil du kunne opnå ud-af-kroppen oplevelser og få en dybere forståelse af dine orgasmer.

Detaljer:

  • Et ægte ametyst yoni æg, hullet igennem den tynde ende af ægget
  • Mulighed for tilkøb af silkesnor
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Brochure med detaljerede instruktioner
  • Hurtig og diskret levering i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ametyst Yoni Æg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0