Oceanblåt Vandtæt Gudindetæppe™

kr.550.00

Vandtæt tæppe til nydelse, sprøjteorgasmer, partner-sex, hygge, baby og kæledyr

Med dette Gudindetæppe kan du vinke farvel til at skulle bekymre dig om gennemblødte lagner og røde pletter på topmadrasser. Dens vandtætte teknologi syet ind i tæppet vil fange og forhindre blodet i at sive igennem, så du under dine blødende nætter kan føle dig godt tilpas og sove trygt og rart – og superblødt!

At ligge nøgen på tæppet er en ren luksus for den sensitive hud på balder, lår, nedre mave og vulva. Det er sådan en gave du fortjener at give til dig selv og din kvindekrop – og til en veninde, søster eller datter. Specielt taget i betragtning af at menstruation oftes er forbundet med en masse besvær, rod og ubehag. Måneblodstæppet hjælper til at aftabuisere blødningen og gøre det en sensuel og hellig oplevelse med tid til faktisk at gøre det, der skal gøres, nemlig at bløde!

Med blød hvid fleece på den ene side og en silkeblød farvet velour på den anden side, får du lyst til at putte dig ind i den. Læg den på din seng, sofa eller gulv med den farvede velourside op ad eller slyng den rundt om din krop.

Brug den til friblødning, når du ikke har lyst til at gå med trusser og bruge bind, menstruationskop eller tampon.

Den er designet til at beskytte mod selv kraftig menstruation og kan blive vasket i vaskemaskine og efterlader ikke pletter. Dens plyssede og vandtætte design holder efter mange vask, og hvis du passer godt på den, vil dens vandtætte funktion holde i mange år frem. Vask den i maskinen i koldt vand og lufttørres i solen eller tørretumbles på lavt niveau (ikke længere tid end 30 min.).

Den kan også bruges som forførende sextæppe til partnersex, selvnydelsesritualer og sprøjteorgasmer. Til putning af baby, bleskift eller til under og efter fødsel. Som hyggeligt tæppe for dit kæledyr, hund, kat, kanin. Eller som attraktivt smykke på sofa, seng eller stol.

Detaljer:

  • Et blå-grønt vandtæt tæppe
  • Størrelse: 200 x 120 cm
  • Materiale: 100% polyester fleece med et indre lag af termoplastisk polyurethan (TPU)
  • Hurtig og diskret levering i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oceanblåt Vandtæt Gudindetæppe™”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0