Ceremonial cacao, Camilles Cacao Love (Økologisk)

kr.295.00

Ceremonial cacao af ren rå chokolade – økologisk og fairtrade certificeret. Kakaoen er direkte importeret fra Ucayali regionen i Peru, hvor kakaoen anses for en hellig plante og skænket af Modergudinden.

Den er en sanselig og luksuriøs drik, fyldt med næringsstoffer og kraftfuld plantemedicin. Perfekt at nyde til kvindecirkler, ceremonier, meditationer, yoni æg praksis og selvkærlig pleje.

Når den drikkes – én tår af gangen – udløser den et hav af endorfiner i kroppen og åbner hjertet. Hvis du tillader det, kan den gå dybt og starte en proces med transformation og indsigt. Kan med fordel drikkes som en del af din blødende månetid, fordi den indeholder meget jern.

Cacaoen er også et naturligt afrodisikum og kan blive nydt alene som en del af et selvnydelses ritual eller sammen med en elsker for dybere hjerteforbindelse og sensitivitet.

Ingredienser: rå, økologisk kakaobønnemasse, 420 g.

Næringsindhold pr. 100 g.
Energi 656 kcal
Fedt 55,64 g.
- heraf mættede fedtsyrer 36,15 g.
Kulhydrat 25,24g
- heraf sukkerarter 0,2 g.
Kostfibre 15,4 g.
Protein 13,67 g.
Salt 0 g.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ceremonial cacao, Camilles Cacao Love (Økologisk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0