Cervix serpent stav

kr.645.00

Glasdildo til livmoderhals & g-punktsstimulering

Cervix serpent stav er en af de mest populære glasdildoer til vagina massage og afvæbning. Dens S-form følger vaginaens naturlige kurve og kan nemt manøvres rundt for at skabe kærlig bevidsthed til hele din yoni. Den er ideel for kvinder, der har bækkenbundsspændinger og nedsat følelse, og som har brug for seksuel heling og ønsker at mærke mere af sit orgasmiske potentiale.

Den er lang nok til at nå livmoderhalsen og har modsat Cervix staven et større slangelignende hoved med tre riller til dybere g-punktsstimulering, en spidsere ende til målrettet livmoderhals de-armouring samt flere riller langs staven til vækkelse af skedevæggene og nydelse.

Det er klart, at denne stav er en favorit for mange kvinder, da den også har et utroligt smukt æstetisk ydre, der forfører og lader dig få associationer til kundalini-energi, slangen, som er symbol på den feminine frigjorte seksualitet og visdommen, den bærer med sig.

Detaljer:

  • Cervix serpent stav i kropsikker, revnefri borosilikat glas
  • Størrelse: L: 26 cm. B: 4 cm. (rund ende) & 1-2 cm. (tyndere ende)
  • Brochure med deltajerede instruktioner
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Leveres hurtigt og diskret i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cervix serpent stav”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0