Cervix stav

kr.645.00

Glasdildo til yonimapping, livmoderhalsaktivering og heling af bækkenbundsspændinger

Cervix staven er vores absolut bedstsælgende glasdildo designet til vagina massage, livmoderhalsaktivering, de-armouring, selvnydelse og vaginal gudinderejse. Den har hjulpet utallige kvinder med at blive mere forbundet med sin fisse og nydelse samt helet vaginale smerter og spændinger.

Den er et must at have, hvis man ønsker at udforske sit indre bækkenlandskab, hele vaginale smerter og regelmæssigt lave en vagina massage på sig selv. Du kan nemt holde på den ene ende af staven, og guide den anden ende af staven ind for at massere, holde og blidt presse ind i områder, hvor der er smerte, ømhed, følelsesløshed og/eller hypersensitivitet. Cervix staven er lang nok til at nå livmoderhalsen og vil være som et fast holdepunkt, så du kan mærke ind i hvilke følelser og historier, der er tilstede skridt for skridt, og det vil give plads til forløsning og heling.

Den er også den mest eftertragtede, når ønsket er at stimulere G-punkt med en tyndere letvægtig glasdildo (fremfor den tungere mere penetrerende og brede Venus stav). Den buede rillede ende er fantastisk til at sætte en sprøjteorgasme igang.

At bruge Cervix staven regelmæssigt giver fornyet blodtilførsel og bevidsthed til din fisse, hvilket som resultat vil øge sensitivitet, nydelse og muligheden for forskellige indre orgasmer.

Det er helt utroligt, hvad der kan ske, når man går på opdagelse indeni med Cervix staven. For Cervix staven kan også bruges i en blanding af en fysisk, psykisk, emotionel & meditativ praksis, hvor staven er et meditativt redskab til at gå på yonipilgrimsrejser, hvor du mediterer på din livmoder og fisse og lukker øjnene og visualiserer og “ser” din indre gudinde indeni.

Detaljer:

  • Længde: 25 cm. Bredde: 3 cm. (ved bulet ende) & 2 cm. (ved tyndeste ende)
  • Brochure med deltajerede instruktioner
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Leveres hurtig og diskret i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cervix stav”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0