Den Grønne Jago – Grøn Aventurin

kr.1,100.00

Badass krystaldildo lavet af grøn aventurin

Den Grønne Jago er opkaldt efter det indonesiske ord for penis: “Jago”. Den er en badass krystaldildo lavet af Indisk Jade aka Grøn Aventurin – den heldigste sten af dem alle. Den siges at bringe held, lykke og rigdom og er forbundet med hjertechakraet.

Dens bredde giver en lækker fornemmelse af at blive “fyldt ud” under penetration og stimulerer og vækker skedevæggene til vaginal nydelse. Den har en bulet ende til stimulering af G-punktet og er lang nok til at nå livmoderhalsen.

Brug Den Grønne Jago for at opleve nye former for orgasmer, samtidig med at du visualiserer dine inderste drømme komme til opfyldelse.

Som en tilføjelse kan du også bruge den som en effektiv massagestav af resten af kroppen, et redskab til meditation, eller du kan placere den over dit hjerte for ekstra selvkærlighed.

Detaljer:

  • En indisk jade aka grøn aventurin krystaldildo
  • Størrelse: L: 18 cm. & B: (ved kugleformet ende): 4 cm.
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Brochure med detaljerede instruktioner
  • Hurtig og diskret levering i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Den Grønne Jago – Grøn Aventurin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0