Gua Sha

kr.119.00kr.190.00

Gua Sha er et redskab inden for kinesisk medicin og bruges til at massere ansigtet og gnubbe mod huden for at øge blodcirkulation og løsne op for spændinger i ansigtsmusklerne og kæbepartiet. Dette resulterer ultimativt i aktivering af lymfesystemets udrensning af giftstoffer og reducering af rødme og hævelse.

Ved bare at lave Gua Sha ansigtsmassage 1 minut om dagen, så kan man øge sin huds spændstighed og glød og endda minimere fine linjer og rynker.

På Gudindetemplet kan du få gua sha i rosakvarts, indisk jade, ametyst og terahertz. De er enten formet som et hjerte eller en sommerfugl. Den bruges ved blidt at presse og massere mod ansigtshuden, gerne på renset hud og i kombination med en god ansigtsolie. 

Detaljer:

  • Gua Sha i rosakvarts, indisk jade, ametyst eller terahertz

  • Størrelse: Rosakvarts & indisk Jade: 7,5 cm x 5 cm x 0,5 cm. Ametyst: 9 x 5 cm. Terahertz: 10 cm x 5 cm x 0,5 cm.
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo

  • Hurtig og diskret levering i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gua Sha”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0