Havfruehale Fin Fun Tidal Teal – voksne

kr.689.00

Havfruehale til sjov og leg i vandet

En havfruehale fra Fin Fun gør det muligt for dig at være mere som en havfrue og udleve din barnedrøm om at kunne svømme som en ægte havfrue under vand.

Havfruehalen er både til børn og voksne, nybegyndere og til de øvede svømmere og fridykkere. Den er noget helt særligt, for når du får den på, vil du kunne bevæge dig hurtigere og mere flydende og frit under vand og lære at dykke som en ægte havfrue.

Denne havfruehale er i blå farvenuancer og har et mønster, der ligner rigtig fiskeskæl. Den er virkelig smuk og ser magisk ud og vil helt klart give dig en masse opmærksom på stranden og i svømmehallen.

Med havfruehalen får du også en Fin Fun monofine, som du nemt kan påføre dine fødder, og som føles behageligt at svømme med ligesom svømmefødder. Du kan bruge monofinnen alene for at lære havfruesvømning, og når du føler dig klar, kan du påføre havfruehalen og få den fulde havfrue-oplevelse.

Havfruesvømning er for både børn og voksne og især for dig, der elsker at bade og lege i havet. Havfruen er et symbol på leg, sjov, nydelse og frihed, og det er, hvad du mærker, når du svømmer i en havfruehale. Og så er det en rigtig god træning for hele kroppen, både ryg, mave og ben og samtidig kan du lære at holde vejret længere under vand, hvilket kan give afslapning og mindfullness i en stresset hverdag.

Prøv det! Vær mere som en havfrue – brug gerne mit affiliatelink ved at trykke på Køb vare-knappen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havfruehale Fin Fun Tidal Teal – voksne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0