Indisk Jade Nydelsesstav

kr.900.00

Held & lykke krystaldildo

Denne smukke Indisk Jade Krystaldildo er til dig, der gerne vil forbinde dig til din seksuelle energi med en ny begyndelse for øje. Indisk Jade, også kendt som Grøn Aventurin, er meget helende og nærende og er kendt for at være den "heldigste" sten. Med sin grønne farve fremmer den velstand, kreativitet, frugtbarhed, lykke, rigdom og er i alignment med hjertet. Den beroliger og balancerer nervesystemet, imens den får livsgnisten, nydelsen og tilfredstillelsen i livet til at øges og trives.

Denne krystaldildo er god at arbejde med i selvelskende ritualer. Med en kærlig intention kan den forløse og rense tunge følelser fra hjertet og åbne det op til mere kærlighed og glæde. Tillad da dens positive energier at forbinde dit hjerte med din vagina og lad den hjælpe dig til at frigøre gamle mønstre, vaner og skuffelser, så du kan bevæge dig fremad med forhøjet selvtillid og følelsesmæssig balance.

Den er også mulighedernes sten, og hvis du drømmer om at tiltrække en partner, et job, venskaber, nye muligheder, succes, held og flere penge, er den stenen for dig. Brug derfor denne smukke krystal til at manifestere med, så imens du glider den henover din hud og ind og ud af din vagina, forestil dig dit ønske allerede kommet i opfyldelse.

Se og lær mere om Indisk Jade Nydelsesstaven i Helles YouTube-video her.

Detaljer:

  • En indisk jade krystaldildo i traditionel størrelse
  • Størrelse: L: 17 cm. B: 3,8 cm. ved den bredeste ende, 2 cm. ved den tynde ende
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Brochure med instruktioner
  • Hurtig og diskret levering i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Indisk Jade Nydelsesstav”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0