Yoni æg – Nefrit Jade Æg (GIA certificeret)

kr.499.00

Nefrit jade æg i medium størrelse og hullet igennem den tynde ende af ægget

Jade ægget er det traditionelle yoni æg brugt tusinde år i den taoistiske tradition i Kina. Historien siger, at konkubinerne til den antikke kinesiske kejser brugte jade ægget til at bibeholde en levende, ung, stærk og åben vagina.

Nefrit jade ægget er robust og tung nok til bækkenbundstræning og kan tåle at blive kogt for desinficering.

En regelmæssig jade æg praksis hjælper med at træne bækkenbunden til at åbne, blødgøre, styrke og hele bækkenbunden og øge sensitivitet i vaginaen. Det fører med sig muligheden for vaginale orgasmer, stærkere orgasmer og forebyggelse af prolaps og inkontinens.

Jadekrystallen balancerer følelser, heler traumer i livmoderen, øger kreativitet og rigdom og giver jordforbindelse og næring til nyrerne.

Brug jade ægget 1-3 gange om ugen for at få det bedste ud af dit æg.

Den er hullet, så du kan putte en snor igennem til nem fjernelse og avancerede æg-øvelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yoni æg – Nefrit Jade Æg (GIA certificeret)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0