Menstruationskop

kr.103.00kr.156.00

En menstruationskop er et mere miljøvenligt og økonomisk alternativ til engangsbind og -tamponer. Den er en lille, fleksibel kop lavet af 100% medicinsk silikone, og den bruges inderst inde i skeden for at opsamle og holde på menstruationsblodet helt sikkert og uden at lække. Den er behagelig at have indført og kan ikke mærkes. Alt efter hvor meget du bløder, kan du have menstruationskoppen inde i op til 12 timer af gangen. Det betyder, at du kan gå rundt med den indført til alle dine gøremål. Du kan dyrke sport med den og svømme med den og også sove med den indført. Menstruationskoppen kan med en fordel kombineres med et trusseindlæg, specielt på dine mest tungtblødende dage vil koppen hurtigere blive fyldt. Menstruationskoppen gør det også muligt at lære dit blod bedre at kende, forløse noget af skammen og “ulækkerheden” ved sit eget blod, til fordel for at blive intim med det, se på det, observere dens farve, tekstur, lugt og måske endda smag. Når du vil tømme koppen, hiver du i hanken for at få den ud. Du kan vælge at tømme indholdet i toilettet eller gemme blodet i en hellig kop og ofre det til en stueplante eller naturen.

Størrelse:

  • X-Small: 3,8 cm bred x 5,6 cm lang (20 ml) – God til personer der ikke har haft penetration, har en kortere skedekanal eller som har spændinger i underlivet.
  • X-Small-Medium: 4,4 cm bred x 6,5 cm lang (25 ml) – God til personer op til 30 år eller som ikke har født.
  • Medium-Large: 4,8 cm bred x 7 cm lang (35 ml) – God til personer over 30 år og/eller som har født.

Detaljer:

  • En menstruationskop i 100% medicinsk silikone i en gennemsigtig lyserød farve og i din valgte størrelse
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Menstruationskop”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0