Øko Yoni Æg Snor

kr.45.00

Silketandtråd til yoni æg

Lavet of 100% biologisk nedbrydelig silketandtråd uden smag. Kommer i en genanvendt glasflaske og lille boks af pap. Bruges til at binde på yoni æg for sikker fjernelse og mere avancerede æg-øvelser, hvor du hiver i snoren eller binder vægt på for meget mere effektiv bækkenbundstræning. Du kan smide snoren ud efter hver praksis og binde en ny på til næste, men du kan også vaske snoren og bruge det op til 3 gange. Når du vil smide den ud, kan du begrave den i haven eller smide den i komposten, da den er biologisk nedbrydelig.

Detaljer:

  • Økologisk yoni æg silkesnor – 30 meter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Øko Yoni Æg Snor”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0