Rød Karneol Yoni Æg

kr.249.00kr.1,044.00

Rød karneol er en varm og stærk sten, der fremmer passion, lidenskab, kreativitet, vitalitet, mod og seksuel energi. Den er forbundet med hjerte og sakral chakraet – og er derfor en kærligheds- og frugtbarhedssten. Den er kendt for at være en rigtig “livmoder-sten”, som forbinder en kvinde med sine kønsorganer, renser blodet og lindrer menstruationssmerter. Med dens røde, orange, brune og hvide farver er den så smuk at se på og giver associationer til ild og varme. Den er derfor med til at styrke dit selvværd og din selvtillid og opmuntrer dig til at vise verden, hvem du er inderst inde. Den giver fornyet positiv energi til at træffe beslutninger og føre dine inderste drømme ud i livet. Når du bruger den som et yoni æg, vil du bringe kærlighed og romantik ind i din vagina og fyre op under din indre ild (sexlyst), samtidig med at du blødgør, heler og styrker bækkenbunden til større og mere eksplosive orgasmer.

Yoni æg er en krystal formet som et æg, der bruges inderst inde i vaginaen for at styrke, hele, åbne og blødgøre bækkenbunden. Ved at bruge ægget regelmæssigt 1-3 gange om ugen i en 10-30 minutters praksis kan du opleve det følgende:

 • øget vaginal sensitivitet & nydelse
 • mere tilfredsstillende orgasmer
 • stærkere bækkenbundsmuskler
 • øget sexlyst
 • forebyggelse og heling af de mest almindelige bækkenbundsproblematikker såsom inkontinens og prolaps
 • stærkere forbindelse til seksuel energi og kreativitet
 • øget kontakt til en indre visdom, feminin energi og gudindekraft fra vagina og livmoder

Jeg sælger yoni æg hullet med et hul igennem den tyndeste ende af ægget. Det gør det muligt at binde en snor på ægget, så du nemt og sikkert kan fjerne ægget efter brug samt lave mere avancerede øvelser med ægget. Du kan hive i ægget, imens du klemmer omkring det for at skabe modstand i dine bækkenbundsøvelser og mere bevidsthed i vaginaen. Det øger markant styrke, sensitivitet og bevidsthed inderst inde.

Detaljer:

 • Yoni æg i karneol, hullet og fås i lille, medium og stor
 • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
 • Brochure med detaljerede instruktioner
 • Mulighed for tilkøb af silkesnor
 • Hurtig og diskret levering i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rød Karneol Yoni Æg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0