Rosakvarts Amrita Krystaldildo

Om rosakvarts:

Rosakvarts vil med sin bløde feminine energi forbinde dig med medfølelse, fred, heling, næring og tilgivelse.

Med sin smukke lyserøde farve og feminine energi forbinder den dig til hjerte chakraet og ubetinget kærlighed.

Rosakvarts er energimæssigt en kraftfuld heler for kvinder, der har fået knust sit hjerte, været udsat for traumer, aborter eller på anden måde har taget afstand til sex og kærlighed på grund af traumer.

Rosakvarts er en kærlig måde at forbinde sig selv til sin feminitet, sensualitet og seksualitet.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

G-PUNKT NYDELSE | SPRØJTEORGASME | LIVMODERHALS STIMULERING & ORGASME | LANGSOM NYDELSE | HJERTEÅBNER | KÆRLIGHED | HEALING AF FEMININ ENERGI

Rosakvarts Amrita staven har en buet form, der følger vaginaens naturlige buede kurve og en rund ende til livmoderhals og g-punkt stimulering. Formen og størrelsen på dildoen er fantastisk til at øge blodtilførsel og sensitivitet i både Gudinde-punktet og livmoderhals, hvilket hjælper til at åbne op for dybere vaginale orgasmer. 

Navnet Amrita refererer til den hellige nektar, der kommer fra kvindens hellige springvand i en kvindelig udløsning. Amrita dildoen kan nemlig hjælpe med at blødgøre, åbne op og stimulere g-området, så du kan opleve den dybe overgivelse i en sprøjteorgasme.

Det er en rigtig god krystaldildo at begynde sin krystaldildo-rejse med, fordi den er forholdvis lille og ikke så bred og virker derfor ikke ligeså intimiderende, og du kan vælge mellem at bruge den tykke pæreformede ende til g-punktsstimulering eller den slanke ende til vaginal massage og livmoderhals-stimulering.

Du kan vælge den i to størrelser: den traditionelle eller den smalle. Forskellen mellem disse to er, at den smalle stav er tyndere i skaftet og har derfor en dobbeltfunktion i, at den er perfekt til at finde reflekspunkter inden i skeden for at massere og de-armere, mens den pæreformede ende er designet til at åbne op for g-punkt og livmoderhals.

Lær hvordan du bruger Amrita staven til Gudinde-punkts ekstase i online kurset for kvinder, Vagina Wonderlandeller se videoen Gudindepunktet – en intim guide til sprøjteorgasmer på Helles YouTube-kanal.

Hver rosakvartsdildo er helt unik i farve og mønster. Selv fra samme parti og skåret fra samme klippeblok kan rosakvarts variere i mønster, tone, tekstur og den lyserøde farve – fra mørkere, lysere, gennemsigtige til mælkeagtige lyserøde toner. Derfor må du ikke blive overrasket, hvis din rosakvarts dildo kan variere fra billederne, du ser her på siden.

HER ER HVAD DU FÅR VED AT KØBE EN ROSAKVARTS AMRITA YONI STAV FRA GUDINDETEMPLET.DK:

  • En ægte rosakvarts dildo
  • Traditionel: L: 17 cm. B (ved kugleformet ende): 3,8 cm. x (ved tynd ende) 2,2 cm.
  • Smal: L: 17 cm. B (ved kugleformet ende): 3,8 cm. x (ved tynd ende) 1,5 cm.
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • Detaljerede instruktioner i flyer
  • En video hvor jeg lærer dig det grundlæggende 
  • En 30 minutters lydfil med en guidet yonirejse
  • En masse kærlighed, sensuelle hensigter og erotisk energi opladet ind i krystallen kun for dig! Vi er meget omhyggelige med at elske krystallerne og oplade dem med så meget smuk, helbredende energi, før den overhovedet kommer til dig. 
  • En invitation til at være med i Helles private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosakvarts Amrita Krystaldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0