Rosakvarts G-punkt Krystaldildo

kr.424.00

Ikke på lager

Rosakvarts G-punkt staven er perfekt til intim massage og nydelse og er specielt designet til at få enhver del af dig til at føle dig dejlig. Det buede design er ideelt for en sensuel kvinde og vil give dig et intimt feminint forhold til din krop. Brug den til at udforske, stimulere og vække dine forskellige nydelsespunkter inden i for at hele og åbne op for nydelse i skeden. Dens lille størrelse er specielt god til kvinder, der lider af vaginismus, og for at massere myoser eller smertefulde punkter i begyndelsen af skeden.

Detaljer:

  • En rosakvarts dildo i lille størrelse
  • Størrelse: L: 12 cm. B: 1,90 cm
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Hurtig og diskret levering til hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosakvarts G-punkt Krystaldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0