Rosakvarts Hjerteheleren

kr.1,100.00

Kun 1 tilbage på lager

Hjerteheleren er en helt fantastisk smuk krystaldildo, der hjælper dig til at elske dig selv ubetinget. Med denne rosakvarts krystaldildo mellem dine ben kan du i din selv-nydelse påkalde feminin Afrodite-energi til at hele din forbindelse mellem hjerte og fisse. Den har en feminin buet form, der følger vaginaens naturlige kurve. Ved at bruge den buede spidse ende kan du udforske seksuelle reflekspunkter inden i ved at presse og massere skedevæggene og stimulere og vække Gudinde-punktet til din personlige dimension af nydelse. Brug den bølgende spidse ende til endnu dybere stimulering eller til anal-leg, hvis du ønsker at give din numse en masse kærlighed!

Detaljer:

  • En rosakvarts dildo
  • Størrelse: L: 19 cm. B: 3-4 cm.
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Hurtig og diskret levering i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosakvarts Hjerteheleren”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0