Rosakvarts Spiral Krystaldildo

kr.550.00

Ikke på lager

Rosakvarts Spiral Krystaldildoen er den eneste spiral, der bør komme i nærheden er dit hellige gudindetempel. Modsat hormon- og kobberspiraler vil den blive inviteret indenfor, når du er fuldt ud klar og har et 100% "ja" fra din fisse om at blive penetreret. Det i sig selv vil gøre din tilværelse meget mere lyserød og glædesfuld.

Dens lille form gør den utrolig helende for kvinder og piger, der lider af vaginismus og ufrivillige spændinger og smerter i underlivet. Brug den til at dilatere (udvide) skeden, og når du er klar, kan du lave en blid intim massage på dig selv og få enhver del af dig til at føle dig dejlig. Men alle kan have glæde af dens helende blide energi.

Det spiralformede design kan bruges til at stimulere vaginaen ved at bevæge den ind og ud eller i cirkulære bevægelser, samtidig med at du stimulerer klitoris for ekstra nydelse! Brug den med dig selv eller en partner til at massere, udforske, stimulere og vække dine forskellige nydelsespunkter inden i og for at hele og åbne op for nydelse i skeden.

Detaljer:

  • En rosakvarts dildo i lille størrelse
  • Størrelse: L: 15 cm. B: 1 cm. (ved den spidse ende) og 1,9 cm. (ved den bredeste ende)
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Hurtig og diskret levering til hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosakvarts Spiral Krystaldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0