Rose Klitoris Vibrator

kr.322.00

Denne sugende klitoris vibrator er din forførende og sexede følgesvend til intim nydelse. Den vil tænde dit begær efter oralsex, allerede inden du bruger den. For den er bare så ophidsende i sig selv at kigge på og behøves slet ikke at gemmes væk i en skuffe.

Når du bruger den, putter du blot hullet over din klitoris og starter for vibrationerne for at mærke dens lækre stimulering. Den har 7 hastigheder og funktioner af vælge i mellem.

Du kan også bruge den på brystvorterne og andre sensitive steder på kroppen.

Rose vibratoren er lavet af kropssikker silikone og er genopladelig og vandafvisende. Gerne brug rigeligt glidecreme og vask den efter hvert brug med sæbe og vand.

Detaljer:

  • En klitoris vibrator i kropsikker silikone
  • Størrelse: L: 6,5 cm. B: 5,5 cm.
  • En boks og pose til sikker opbevaring
  • 7 hastigheder/funktioner
  • USB-kabel medfølger
  • Hurtig og diskret levering i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rose Klitoris Vibrator”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0