Serpent Stav™ Glasdildo

kr.649.00

Glat slangelignende glasdildo til nydelse, bækkenbundsmassage og heling

Serpent staven™ er en fantastisk glasdildo at bruge til at lave en blid indre massage for at løsne op for enhver myoser, blokeringer, følelser og traumer inden i vaginaen. Med en lang slank hals, en god længde og en S-form, der gør, at den følger skedens naturlige kurve, kan den nemt manøvres rundt for at forløse og stimulere alle de rigtige steder indeni.

Hvis dit ønske er at hele og massere smerte, følelsesløshed, hypersensitivitet eller stramhed væk, kan denne glasdildo være noget for dig. Eller om det er længslen efter dyb penetration og et ønske om at udforske dit c-punkt og opleve livmoderhalsorgasmer, så kan denne glasdildo være noget for dig.

Det er nemt at bruge Serpent staven™, fordi du holder blot på den ene ende som håndtag og guider den anden ende ind og ud af din vagina eller holder, presser og masserer ind i reflekspunkter i skeden.

Modsat de andre livmoderhalsstave er den helt glat i sin overflade og har en smal æggeformet ende til g-punktsstimulering og en fin spids til fokuseret punktpres og de-armouring. Det gør den ideel til personer, der lider af bækkenbundsspændinger, smerte og ufrivillige spasmer i underlivet a la vaginimus. Det er en vidunderlig stav til dig, som ønsker en glasdildo, der er helt glat uden riller.

Detaljer:

  • Serpent stav™ i kropsikker, revnefri borosilikat glas
  • Størrelse: L: 27,4 cm. B: 3 cm. (rund ende) & 1 cm. (tyndere ende)
  • Brochure med deltajerede instruktioner
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Leveres hurtigt og diskret i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Serpent Stav™ Glasdildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0