Sort Obsidian Butt Plug

kr.600.00

På lager

Dette er en butt plug lavet af ægte sort obsidian. Den er beregnet til at udforske anus og det orgasmiske potentiale, der er muligt i og omkring dette meget sensitive område. Anus er ikke bare en udgang, men en magisk portal. 

Med Sort Obsidian Butt Plug vil du forbinde dig til dit rod chakra og få kontakt til din mere dyriske, primale, sensuelle energi. Anus er et meget kompleks område af muskler og nerveender af høj energi. Det er det første sted, vi spænder op i, når vi mangler tryghed, sikkerhed og stabilitet, eller når vi udsættes for traumer og overgreb, hvilket lukker for denne magiske portals nydelsesfulde muligheder. Med Sort Obsidian Butt Plug stimuleres, masseres og afspændes roden i kroppen og skaber dyb heling og jordforbindelse. Det er et fantastisk redskab til at forløse og hele angst, bekymringer og stress fra tidligere oplevelser for til gengæld at åbne op for denne fantastiske strøm af orgasmisk energi, der rejser sig og vibrerer op ad bagsiden af kroppen til en ekspansiv helkropsorgasme! 

Detaljer:

  • En sort obsidian butt plug
  • Størrelse: L: 8,7 cm. B: 3,7 cm. (ved det bredeste stykke) & 4,5 cm. (bunden) 
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Hurtig og diskret levering til hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Obsidian Butt Plug”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0