Sort Obsidian Krystaldildo

kr.600.00kr.900.00

Sort obsidian krystaldildo til nydelse og seksuel heling. 

Sort Obsidian Krystaldildoen er den perfekte begynder-krystaldildo til seksuel heling og nydelse. Den er lavet af 100% ren Sort Obsidian fra Mexico, som holder på en meget kraftfuld og dramatisk energi fra et vulkanudbrud. Når lavaen fra vulkanen glider ned langs siderne og ender i koldt vand, omformer det sig til dette sorte vulkanglas. Det er en bombastisk process, der gør obsidian en stærk sten at arbejde med i forhold til heling, selvransagelse og udrensning af ophobede følelser, traumer og blokeringer. Dertil giver obsidian dyb jordforbindelse og en stærk følelse af beskyttelse.

Sæt en klar intention for din praksis med din Sort Obsidian Krystaldildo og brug den sammen med Pussy Butter eller din yndlings glidecreme.

Eftersom den er en "lige" dildo med en bred ende og tynd ende, kan du langsomt begynde med tynde ende og finde punkter og områder at massere og presse ind i for en indre vagina massage. Når du føler dig afslappet og dejligt ophidset, kan du bruge den bredere ende og opleve en fyldigere fornemmelse. Leg med forskellige tempoer og træk vejret ind områder med smerte, stramhed eller følelsesløshed og ånd al dårlig karma ud af din vagina!

Lær mere om Sort obsidian krystalidldoen ved at se Helles YouTube-video her!

Størrelse:

  • Traditionel: L: 17 cm. B: 4 cm. ved den bredeste ende, 2 cm. ved den tynde ende
  • Smal: L. 18 cm. B: 3 cm. ved det bredeste stykke, 1 cm. ved den tynde ende

Detaljer:

  • En sort obsidian krystaldildo
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Brochure med instruktioner
  • Hurtig og diskret levering i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Obsidian Krystaldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0