Tilbud

Sort Obsidian Skyggeheleren

kr.1,000.00

På lager

Skyggeheleren er et smukt redskab, der bruges til klarhed, skyggearbejde og dyb heling. Den giver dig mulighed for at se de negative mønstrer og omstændigheder i dit liv, så de kan konfronteres og transformeres til helende god energi. Den vil bringe tidligere traumer op til overfladen, så de kan frigøres og give plads til ny positiv energi. Brug den buede ende til at udforske seksuelle reflekspunkter inden i ved at presse og massere inden i vaginaen og til at stimulere og vække g(udinde)-punktet til meget større nydelse. Brug den tredelte ende til anal-leg og nydelse. 

Detaljer:

  • En ægte obsidian dildo
  • Størrelse: L: 17 cm. B: 3-4 cm.
  • En stofpose til at opbevare og gemme din smukke krystaldildo i
  • Brochure med detaljerede instruktioner
  • Hurtig og diskret levering i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort Obsidian Skyggeheleren”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0