Tantrisk Gudinde Yoni Æg Trio

kr.1,049.00

Dette yoni æg sæt indeholder tre af de mest populære yoni æg i tre forskellige størrelser og tre forskellige krystaller. Den store er i rosakvarts, den medium er i nephrite jade, og den lille er i sort obsidian. En perfekt kombination for dig, der ønsker at hele og forløse gammel energi og erstatte det med ubetinget kærlighed og balance og aktivere og øge din seksuelle energi og orgasmiske kapacitet.

Vi anbefaler, at du starter med medium størrelse, fordi den er både god som et begynder-æg, men også god for alle andre. Men hvis du har været igennem flere vaginale børnefødsler, er det godt at starte med det store yoni æg og derefter bevæge dig ned til medium og lille. Den lille størrelse er til dig, der gerne vil udfordres i æg-øvelserne i forhold til sværhedsgraden i at kunne holde ægget inde i vaginaen med bækkenbundsmusklerne, men det er også den perfekte størrelse til dig, der aldrig har haft sex eller har en petit vagina.

Ved at bruge yoni ægget 30 min. til 4 timer om dagen eller 1-3 gange om ugen, vil du styrke, blødgøre, tone, hele og åbne op for bækkenbunden, hvilket fører med sig højere sexlyst, vådhed og større orgasmisk tilfredsstillelse. 

Detaljer:

  • Rosakvarts Yoni Æg i stor størrelse (50 mm x 35 mm)
  • Nephrite Jade Æg i medium størrelse (45 mm x 30 mm)
  • Sort Obsidian Yoni Æg i lille størrelse (40 mm x 25 mm)
  • Alle tre yoni æg er hullet igennem den tynde ende, så du kan indsætte en snor til avancerede øvelser eller til nem fjernelse
  • Silkeforede velourposer med Gudindetemplets logo
  • Brochurer med detaljerede instruktioner
  • Leveres hurtigt og diskret i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tantrisk Gudinde Yoni Æg Trio”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0