Venus ståldildo

kr.750.00

Medicinsk rustfri ståldildo til g-punkt- og sprøjteorgasmer

Denne dramatiske ståldildo er FANTASTISK til at vække G-punktet og lære dig kunsten at sprøjte med dit indre springvand. Kvinder har ligesom mænd også et prostata, som har mulighed for at samle sig væske og sprøjte. Men mange ved ikke, hvordan man gør. Venus staven har en dramatisk krumning med to forskellige størrelser kugleformede ender, som er perfekt til massage og vækkelse af skedevægge og helt bestemt G-zonen. For at opleve en sprøjteorgasme skal du føle nok tryghed til at kunne overgive sig. Venus staven vejer hele 0,6 kg., men selvom det måske lyder lidt for bombastisk, så gør tyngden af metallet, at den kan penetrere og presse meget dybere ind i g-punktet, uden du skal bruge ekstra kræfter, men bare kan læne dig tilbage og overgive dig ind i oplevelsen af at lade din indre gudinde fri.

Detaljer:

  • En buet g-punktsdildo i 100% kropssikker medicinsk rustfrit stål belagt med sølvbelægning
  • Størrelse: L: 19 cm. så du nemt og behageligt kan holde dildoen og vinkle den til det helt rigtige sted
  • Vægt: hele 0,6 kg. så du kan få mere pres og en dybere gennemtrængende oplevelse (hvis du ønsker det) uden at skulle bruge ekstra kræfter
  • Brochure med deltajerede instruktioner
  • Silkeforet velourpose med Gudindetemplets logo
  • Leveres hurtigt og diskret i hele Danmark og Europa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Venus ståldildo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis fragt ved 599 kr.

Ved køb over 599 kr. betaler vi fragten. Vi gør meget ud af at oplade produkterne med så meget kærlig energi, inden de overhovedet kommer ud til dig, så når de kommer til dig, vil de boble af god energi i dine hænder.

Betaling

Du betaler først, når dine produkter er sendt. Du kan betale med kort via PayPal, og hvis du ønsker at se dem i virkeligheden, kan du deltage på de messer, hvor jeg vil være tilstede i løbet af året.

Hurtig og diskret levering

Vi leverer hurtigt og diskret din pakke i hele Danmark og Europa inden for 1-3 hverdage. Vi sender med DAO, således at de vil være hos dig inden for 2-4 dage. Uden for Danmarks grænser vil det tage alt fra 4-10 dage.

Shopping kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0