Yonimapping – heling af kvindens køn, feminitet og seksuelle urkraft

Book en tid >>

 

Yonimapping er en kærlig og nænsom måde at komme hjem til sin erotiske uskyldighed, fantasi, glæde og livskraft.

Er du interesseret i yonimapping, fordi du…

Har smerter, spændinger, hypersensitivtet eller følelsesløshed i underlivet?

Har svært ved at få en orgasme eller føler knaphed på seksuel tilfredsstillelse og nydelse i dit liv?

Er meget oppe i hovedet og mangler kontakt til din nedre krop og dit bækkens dybe visdom og urkraft?

Har svært ved at mærke dig selv og finde ud af, hvad du egentlig vil, således at du har svært ved at kommunikere dine lyster, fantasier og grænser til en partner?

Har svært ved at give dig hen til nydelsen på grund af fortidige smertefulde, grænseoverskridende eller angstfyldte oplevelser, der har gjort, at du ikke føler dig tryg i din krop

Har været udsat for overgreb, voldtægt, hårde børnefødsler eller overskridende gynækologi og har brug for seksuel heling?

Ønsker at genfinde kontakten til din feminitet, dit selvværd og din seksuelle lyst efter mange år uden sex, f.eks. på grund af skilsmisse, kærestesorg, dårligt selvværd eller problemer i parforholdet.

Ønsker at lære dig selv at kende på et dybere plan og er nysgerrig på, hvad din fisse kan give dig af visdom, magi, nydelse og spirituel udvikling?

 

Under en yonimapping vil du og din yoni blive behandlet som en gudinde.

 

 

Hvad sker der under en yonimapping?

Du lærer din yoni bedre at kende og dermed udvider dit nydelses- og følelsespotentiale.

Kommer i kontakt med din krops signaler på en kærlig og langsom måde, der tillader dig at slippe gamle traumer uden at re-traumatisere dig selv.

Får kortlagt din yoni, så du får en meget bedre fornemmelse af din sensitivitet, dine grænser og de følelser, der er lagret i din vaginas væv.

Bliver i stand til at mærke dig selv, dine grænser og sensitivitet, så du bedre kan kommunikere dine grænser til en partner.

Lærer din fisses ”ja” og ”nej” at kende.

Giver kroppen mulighed for at slippe den ”armour” eller panser af dybe vaginale spændinger, som din fisse har dannet rundt om sig selv for at skærme for fare og erstatter det med seksuel heling og erotisk uskyldighed og glæde.

Bearbejder og slipper med stor varsomhed traumer i forhold til sex, gynækologi, graviditet, fødsel mv., så du endelig kan genetablere et kærligt og blidt forhold til din yoni.

Kommer i kontakt med din indre visdom og urkraft i dit bækken.

 

Hvad vil du?

Hvad har du lyst til?

Hvad siger dit hoved?

Hvad siger din krop?

Hvad siger dit hjerte?

Hvad siger din fisse?

 

Yonimapping er funderet på dine grænser, for når dine grænser bliver respekteret, kan din krop, dit nervesystem og din psyke nemmere slappe af og føle sig tryg og holdt. Som resultat vil du kunne udfolde dig meget mere som en fri, levende sensuel kvinde og få mere nydelse, lyst og glæde tilbage i din krop og i dit liv.

 

Jeg er under uddannelse til yonimapper, derfor koster en behandling hos mig lige nu

KUN 300 kr.

Behandlingen foregår i Aarhus.

Du er velkommen til at tage kontakt til mig og høre mere om de prøvebehandlinger, jeg tilbyder.

Book en tid >>